Luleå Bed & breakfast

Vi tar emot bokningar fram till 18:00 samma dag som incheckning. Incheckning från kl. 14:00. Utcheckning senast kl. 11:00 på avresedagen, lämna nyckeln i dörren eller på rummet när ni åker.

Kök och toaletter

Det går bra att värma mat i micron, men man får inte laga mat här. Finns ett kylskåp för er gäster, er hylla är samma som ert rumsnummer. För allas trivsel lämnar man rent i köket efter sig, torkar av bord och bänkar, torkar ur micron efter användning, kastar sitt skräp och sätter in disken i diskmaskinen. Håll även snyggt efter er på toaletten.

Brand

Det är förbjudet att röka eller att ha ljus inne på rummet. Nödutgångar finns vid huvudentrén, i köket samt nere i källaren. Brandsläckare i köket, korridoren och i källaren. På en tavla i korridoren står det var återsamlingsplatsen är vid brand.

Städning

Hos oss ingår alltid städning i priset. För gäster som stannar lite längre så städar vi rummet en gång i veckan.

Avbokning

Om du avbokar eller ändrar bokningen minst 7 dagar före ankomstdatum, debiteras ingen avgift. Vid senare avbokning, ändring, eller utebliven ankomst debiteras den totala kostnaden för bokningen.

Djurvänligt

Hos oss är även husdjur välkomna men de får inte vistas i sängen. Glöm inte att meddela oss vid bokningstillfället om ni har husdjur så vi kan ta hand om er på bästa sätt. Priset för din kompis är 150 kr.

Tv-kanaler

Vi har ett utbud av 13 kanaler.

Internet

Vi erbjuder samtliga gäster gratis trådlöst internet. Gäster får inloggningsuppgifter vid incheckning.

Vad ingår i priset?

Frukost: serverar gästen sig själv ur kylskåpet, bröd, te och kaffe fram till 11:00 på vardagar samt till 12:00 på helgdagar.

Kaffe och te finns tillgängligt dygnet runt. Sängkläder och handdukar ingår också i priset.

Gästtvätt

Tvättmaskin finns att utnyttja vid behov. Prata med oss innan.

För allas trivsel

Tänk på att det även bor andra personer här så visa hänsyn efter kl. 22:00. Icke boende gäster är tillåtna fram till 21:00 om inget annat är överenskommet.

Rökning förbjuden i samtliga utrymmen.

Torka av bord och bänkar när ni ätit frukost eller annat i köket. Sätt in er disk i diskmaskinen.

Skada orsakad av kund

All eventuell skadegörelse eller sanering som uppstår på rummet eller i gemensamma lokaler under kundens vistelse debiteras kunden utan förvarning.